Konstfack Degree Exhibition 2017 / Vårutställning 2017

Info

Anna Olsson
Sweden, b. 1990
+46703802825


Girlroom

I think about my ‘girlroom’ and how I used to sit on my bed and listen to music in my earphones and draw my feelings. Some of them, too personal to ever show anyone. What once was so personal that it was only for me, is now a profession, something that is meant to be posted and shared. What once was mine, is now everyone’s.

Girlroom is a space I have created for the purpose of finding my way back to a place where I can keep creating visual work without fear. It’s a way of creating, where I experiment with new solutions to achieve my goals. It’s a place where I dream instead of feeling afraid of the future.

Girlroom

Jag tänker på mitt flickrum och hur jag brukade sitta på sängen och lyssna på musik i hörlurar och rita mina känslor. Vissa av dem var för personliga för att någonsin kunna visas för andra. Det som en gång var så personligt att det bara fanns till för mig själv är nu ett yrke, något som ska visas och delas. Det som en gång var mitt tillhör nu alla.

Girlroom är ett rum jag skapat för att hitta tillbaka till platsen där jag orädd kan skapa visuella verk. Det är ett sätt att skapa där jag experimenterar med nya lösningar för att nå mina mål. Det är en plats där jag drömmer istället för att oroa mig för framtiden.


Master / Visual Communication